30 de gener 2008

"De gallina de pell"


No puc descriure totes les sensacions que vaig sentir dissabte passat.Va ser el premi a l´esforç,a la constància,a la perseverança.A dir: hi som,estem aquí,i us anem a entregar el millor de nosaltres.
Ja només sortir,al veure la quantitat d´assistents que hi havia,va ser molt motivador.
Vam tenir un públic excepcional,entregat des del primer moment i que semblava que sabia que això era molt més que un concert.I és que ho era.
Per això els sentiments estaven a flor de pell:gratitud a tothom que ens ha recolzat.Gratitud a cada cantaire per la feina feta.Gratitud a Murat per creure en nosaltres i en les nostres possibilitats.Gratitud a cadascú dels que han fet possible que tiréssim endavant en els moments més baixos.Gratitud davant dels aplaudiments.
Hem fet bona feina aquests tres mesos,però tenim per endavant un munt de projectes a realitzar encara.
Companys,tenim per endavant el 40è aniversari.
Res no em faria més feliç que riure i,per què no, plorar amb vosaltres en aquesta aventura.
Una càlida abraçada a tots.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Crec que qui diu que sempre finalment recollim allò que hem sembrat té tota la raó del món. Tot això és el resultat de la feina ben feta per part d'un grup de gent amb un nexe comú: l'estimació a la música. A partir d'aquí, fer les coses bé, no caure en provocacions i, perquè no, creure en l'impossible quan semblava que ja tot estava perdut són els ingredients que, tard o d'hora, havien de donar el seu fruit... Una abraçada molt forta!

Nicodem ha dit...

Totes les coses dolentes tenen alguna cosa de postiu i totes les coses bones tenen alguna cosa de negatiu. Enhorabona!!!els meus millors desitjos per aquest 40é aniversari.

Anònim ha dit...

Què faríem si no creiéssim en els impossibles?
Alguna cosa tindrà la música que crea nexes invisibles entre persones...
Gràcies a tots dos.
Ha estat una sorpresa retrobar-te aquí Nicodem:Endavant!

Greenie